Persondatapolitik

Den dataansvarlige på www.ohelse.dk er:

Ø Helse
Amagerbrogade 173
2300 København S
CVR: 37116955
kontakt@oehelse.dk
Telephone: 0045 71998310

På Ø Helses hjemmeside behandles kun almindelige personoplysninger. For at du kan behanlde henvendelser, skal vi bruge følgende:

– Navn

– Adresse

– Tlf. nummer

– E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne konakte dig. Personoplysningerne registreres hos Ø-Helse og opbevares i 2 år hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Personalet i Ø-Helse har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Som registreret hos Ø-Helse har du følgende rettigheder:

– Ret til at få information om at dine personoplysninger bliver behandlet

– Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der bliver behandlet og få en kopi af dem

– Ret til at få berigtiget ukorrekte oplysninger

– Ret til at blive glemt – at få slette oplysninger

– Ret til dataportabilitet – at få oplysninger overført til en anden leverandør

– Ret til begrænsning af personoplysninger

– Ret til at gøre indsigelse mod behandlingen

– Ret til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser og profilering

– Ret til at trække afgivet samtykke tilbage

– Ret til at klage over behandlingen til Datatilsynet

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Ønsker du yderligere information, så kontakt os på kontakt@oehelse.dk

 

Cookies

En cookie er en datafil, der midlertidigt bliver gemt på din computer. Dette sker, så vi kan genkende din computer og ‘huske’ dine indstillinger, når du kommer tilbage.

En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. I stedet hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at vi hele tiden kan forbedre Ø-Helse.

Brug af cookies på ohelse.dk

For at optimere Ø-Helse, benytter vi cookies. Herved gemmes nogle af dine tidligere valg på sitet, således at din oplevelse af Ø-Helse bliver mere personlig.

Vi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du anvender vores hjemmeside. Fra Google Analytics får vi rapporter om aktiviteten på Ø-Helse

Google Analytics sætter to typer cookies:

En permanent cookie, der viser om brugeren er tilbagevendende, hvor hvilket site brugeren kommer fra, hvilken søgemaskine der er brugt etc. Permanente cookies gemmes på din harddisk indtil de udløber, eller indtil du selv sletter dem.

Sessionscookies, som bruges til at vise, hvornår og hvor længe en bruger er på sitet. Sessionscookies udløber efter hver session, det vil sige, når du lukker din fane eller browser. Google Analytics sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, Google Analytics ligger inde med.
Sådan afviser du brugen af cookies

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at ændre de relevante indstillinger i din browser. Eftersom en cookie befinder sig hos dig, er det kun muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber dog, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at gøre din oplevelse på Ø-Helse bedre og mere personlig.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra Ø-Helse, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du ikke ønsker, at dit besøg skal registreres af Google Analytics, kan du benytte dig af Google’s Opt-Out Browser Add-on. Vær opmærksom på, at dine besøg på andre sider, der anvender Google Analytics, heller ikke vil blive registreret, hvis du installerer dette browser-plugin.

Har du nogen spørgsmål omkring dette er du velkommen til at kontakte os.